Press "Enter" to skip to content

“Referèndums” Premsa espanyola : el català, il·legal; el veneçolà, un crit de llibertat i …

Puntuació dels lectors

Veneçuela va celebrar ahir un referèndum organitzat per l’oposició sobre el projecte del president del país, Nicolás Maduro, de canviar la Constitució. Un 98,4% dels participants -6,4 milions de persones, aproximadament- han rebutjat la formació de l’Assemblea Constituent i ha mostrat així el rebuig a la iniciativa del president veneçolà. La consulta s’ha celebrat sense l’aval del Poder Electoral i ha estat presentat per l’oposició com un acte de “desobediència civil” contra el cap de l’Estat.

D’aquesta qüestió destaca, entre altres, el tractament informatiu que ha rebut per part de molts mitjans de l’Estat espanyol. Mitjans que, d’una banda, rebutgen frontalment el referèndum català -presentat també com un acte de desobediència al marge de la Constitució i d’un Estat que no deixa votar els catalans- però que, d’altra banda, han mostrat suport total a la consulta promoguda a Veneçuela contra el president Maduro.
Naciodigital.cat

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 145
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser