Press "Enter" to skip to content

Albiol intenta tranquil·litzar els mossos i surt escaldat a twitter després de …

Puntuació dels lectors

La dimissió del fins ara director dels Mossos Albert Batlle ha despertat noves crítiques en el Partit Popular. El president del partit a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha considerat que el Govern ha seguit criteris de “radicalitat independentista” enlloc d'”aptituds” a l’hora d’escollir els nous consellers. En roda de premsa, Albiol ha posat com a exemple el cas de la nova titular d’Ensenyament, l’economista Clara Ponsatí, membre del secretariat nacional de l’ANC.

Considera que la seva prioritat serà aconseguir “que les escoles puguin obrir per l’1-O” enlloc d’assolir que centenars d’escolars catalans deixin de fer classe en barracots. També ha tingut paraules pel nou conseller d’Interior, Joaquim Forn, de qui creu que estarà disposat a ordenar als Mossos d’Esquadra a què “actuïn d’esquena a la legalitat” en la celebració del referèndum. El grup del PPC al Parlament ja ha demanat la compareixença dels nous consellers perquè expliquin els reptes fixats en la seva nova tasca al Govern.

A més, a través de Twitter, Albiol ha volgut enviar nous missatges “tranquil·litzadors” als agents de la policia catalana. El líder popular ha deixat anar que “les institucions democràtiques i l’estat de dret no permetran cap excés”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 406
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser