Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VÍDEO” Kilian Jornet guanya una cursa corrent 140 quilòmetres amb l’espatlla dislocada

Comparteix
157Shares

Nova gesta de Kilian Jornet. L’ultrafondista ceretà ha guanyat la Hardrock 100, una cursa de 160 quilòmetres (100 milles) de gran prestigi als Estats Units…. amb una espatlla dislocada. Jornet ha caigut només començar, al quilòmetre 21 de cursa i li ha sortit l’òs de lloc. Li han hagut de fer un cabestrell per immobilitzar-li el braç, però el ceretà ha decidit seguir.
Ha corregut 140 quilòmetres en aquetes condicions fins completar la cursa en primer lloc. ”Estic molt content amb la victòria”, ha dit Jornet. “No pensava pas que pogués acabar, perquè em feia bastant mal. Però al final he anat avançant i he pogut arribar a la meta”.

Comentaris
Comparteix
157Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari