Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VÌDEO” Gabriel Rufián VS El mossèn ultraconservador Padre Apeles i twitter…

Comparteix
122Shares

Gabriel Rufián comença a ser tan habitual als platons de les televisions espanyoles com al Congrés dels Diputats. Aquest dissabte va ser al Sábado Deluxe de Telecinco on va coincidir amb el polèmic padre Apeles.

El mossèn ultraconservador va indignar el diputat d’ERC (i l’audiència) amb un comentari sobre el Valle de los Caídos. Josep Apel·les Santolaria –nom real del religiós- va assegurar que al mausoleu de Franco “només es van produir accidents laborals”. “Va ser un monument a la humiliació, més de 200 persones van morir-hi construint-lo”. “No li fa vergonya dir aquestes coses”, va contestar-lo Rufián molt indignat.

Comentaris
Comparteix
122Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari