Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Onze catalans aturen un vol per impedir l’expulsió d’un …

Comparteix
97Shares

Ni en la febrosa imaginació del més irresponsable dels amotinats, hi podia cabre que, a resultes de la seva gallarda iniciativa, els agents desemmanillessin l’individu subjecte de l’expulsió i el deixessin anar on volgués; per tant, no tenien altre objectiu que fer-se un nom en els ambients dels agitadors immigracionistes i papersperatothomistes, tot cometent el segrest efectiu dels altres passatgers durant quatre hores..

L’expulsió d’un senegalès en situació irregular ha estat obstaculitzada per uns quants passatgers catalans que, en veure’l emmanillat i custodiat per la Guardia Civil, van improvisar un motí.

El resultat ha estat que el vol VY7888, de Barcelona a Dakar, va sortir amb més de quatre hores de retard, amb l’expulsat a dins i els passatgers revoltosos a terra. Aquests hauran de respondre a una denúncia «per desordre públic i per posar en risc la seguretat». El vol de tornada, que havia de sortir avui de Dakar, s’ha hagut de cancel·lar i sortirà demà.

Comentaris
Comparteix
97Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari