Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mercedes Vidal (TMB) indigna la xarxa amb aquesta imatge i esclata twitter en …

Comparteix
96Shares

Un mal exemple
Les dues regidores incompleixen la llei i no donen exemple. Tal com es pot veure als cotxes de la foto, ja es comença a fer fosc. Segons dicta la DGT, les bicicletes han de dur timbre i, quan sigui obligatori (de nit, als túnels i als passos inferiors), han de portar una llum blanca de posició al davant, i una altra de vermella darrere i un reflectant posterior homologat. A més, tot i que no és obligatori en ciutat, la Guàrdia Urbana sempre recomana portar casc.

 

Comentaris
Comparteix
96Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. Toni Toni

    Les persones de 80 anys tambe han de tornar en bici? Solucioneu el problema del metro, so capulles.

Deixa un comentari