Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VÍDEO” Amb el cotxe avariat i mor envestit per la grua al Bages

Comparteix
105Shares

La persona morta aquesta tarda en un accident a la C-25 a l’altura d’Aguilar de Segarra, al Bages, era un home de 42 anys i originari de Mali que actualment vivia a Manresa. En el moment de l’accident, la víctima era fora del seu vehicle, que estava estacionat al voral de la carretera perquè havia patit una varia. Per causes que encara es desconeixen una grua l’ha envestit a ell i al cotxe.

En el mateix accident, una altra persona ha resultat ferida greu, la qual ha estat traslladada en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, dues persones més han resultat ferides menys greus, les quals les han traslladat en ambulància a l’hospital Althaia de Manresa, i una altra persona ha resultat il·lesa.

Comentaris
Comparteix
105Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari