Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Tres adolescents detinguts als Estats Units per un abús sexual retransmès per …

Comparteix
31Shares

Tres adolescents han estat detinguts a Mississippi, Estats Units, per abusar sexualment d’una dona de 23 anys i retransmetre-per Facebook Live. Els arrestats són Haleigh Alexis Hudson, de 19 anys, i Ezzie Johnson i Kadari Fabien Booker, de 17 anys respectivament. El vídeo, que ja ha estat esborrat de la xarxa social, va arribar a ser compartit més d’un miler de vegades i va aconseguir més de 48.000 visualitzacions, segons la policia de la ciutat de Gulfport.

El cap de la Policia de Local, Leonar Papania, no va poder ocultar la seva fàstic per les imatges i va afirmar que mostren “el costat fosc de les xarxes socials”. “És terrible el nombre de vegades que es va compartir i va veure aquest menyspreable fet. Vam gravar el dolor i el sofriment, el compartim i ho veiem una i altra vegada”, va dir en una roda de premsa.

Comentaris
Comparteix
31Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari