Press "Enter" to skip to content

Albiol :”Mentre Mariano Rajoy sigui el president d’Espanya, a Catalunya ningú no celebrarà un referèndum ni …”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
437Shares

Albiol ha traslladat un missatge de “tranquil·litat i absoluta confiança que, mentre governi el PP, mentre Mariano Rajoy sigui el president d’Espanya, a Catalunya ningú no celebrarà un referèndum per separar-la de la resta d’Espanya”. Ha admès que Catalunya passa per “moments convulsos de decadència institucional i política”.

Segons ha afegit, encara que la dictadura va suprimir la Generalitat a Catalunya, tanmateix, un president en l’exili, Josep Tarradellas, “va mantenir la dignitat” de la institució. “Ara, lamentablement, tenim institució, però no tenim un president digne, només governa per als qui estan instal·lats en la radicalitat, que pretén fer invisibles a tots aquells que se senten catalans i espanyols, no existim per a ell”, ha censurat. Per aquest motiu, ha defensat la presència del PP a Catalunya en els actuals “moments d’excepcionalitat”. “La nostra presència té més importància que mai”, ha manifestat.

Albiol ha lamentat que mentre en altres llocs el debat té un caràcter social, a Catalunya es realitza entre “aquells que volen trencar Catalunya de la resta d’Espanya davant els que volem que formi part del projecte d’Espanya”.

Comentaris
Comparteix
437Shares

One Comment

  1. Santi Purti Calafell Santi Purti Calafell

    Ets una mala no malissima persona Albiol.pero tu anar xupant del bote bandarra.

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
437Shares