Press "Enter" to skip to content

Albiol :”Mentre Mariano Rajoy sigui el president d’Espanya, a Catalunya ningú no celebrarà un referèndum ni …”

Puntuació dels lectors

Albiol ha traslladat un missatge de “tranquil·litat i absoluta confiança que, mentre governi el PP, mentre Mariano Rajoy sigui el president d’Espanya, a Catalunya ningú no celebrarà un referèndum per separar-la de la resta d’Espanya”. Ha admès que Catalunya passa per “moments convulsos de decadència institucional i política”.

Segons ha afegit, encara que la dictadura va suprimir la Generalitat a Catalunya, tanmateix, un president en l’exili, Josep Tarradellas, “va mantenir la dignitat” de la institució. “Ara, lamentablement, tenim institució, però no tenim un president digne, només governa per als qui estan instal·lats en la radicalitat, que pretén fer invisibles a tots aquells que se senten catalans i espanyols, no existim per a ell”, ha censurat. Per aquest motiu, ha defensat la presència del PP a Catalunya en els actuals “moments d’excepcionalitat”. “La nostra presència té més importància que mai”, ha manifestat.

Albiol ha lamentat que mentre en altres llocs el debat té un caràcter social, a Catalunya es realitza entre “aquells que volen trencar Catalunya de la resta d’Espanya davant els que volem que formi part del projecte d’Espanya”.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 437
    Shares

One Comment

  1. Santi Purti Calafell Santi Purti Calafell 15 de Juliol de 2017

    Ets una mala no malissima persona Albiol.pero tu anar xupant del bote bandarra.

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser