Press "Enter" to skip to content

Rajoy a Puigdemont : “trenca cada dia les lleis i les normes” “quin diàleg volen amb aquesta manera de…

Puntuació dels lectors

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, considera que el govern de Carles Puigdemont s’ha radicalitzat i s’ha tornat encara més autoritari amb la nova remodelació. En aquest sentit, ha acusat el president de la Generalitat de governar des d’una “deriva autoritària” i “purgar els dubtosos” amb el referèndum de l’1 d’octubre del seu executiu.

“Avui es purga els dubtosos triomfant el radicalisme (…). Hem assistit a una mostra més de la deriva auoritària que trenca cada dia les lleis i les normes”.

Per Rajoy, el govern de la Generalitat està immers en les “seves pròpies pugnes” i “trenca cada dia les lleis i les normes“.

“El que està passant mostra un govern que trenca l’interès general, que va contra els catalans i contra Catalunya”.

En la mateixa línia, ha lamentat les pressions de l’executiu:

“Després de pressionar els mitjans de comunicació, els mossos, funcionaris i alcaldes, ara pressionen el seu propi partit. Si pressionen així el seu propi partit, que no faran amb els altres”.

Davant de tot plegat, s’ha preguntat “quin diàleg volen amb aquesta manera de comportar-se?”. En qualsevol cas, el president espanyol ha insistit que el seu govern “estarà al seu lloc” i ha afegit: “No en tinguin cap dubte”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser