Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol a Puigdemont “lamento que surti amb un conill del barret amb aquests …

Comparteix
261Shares

Albiol ha reclamat que Puigdemont convoqui eleccions autonòmiques de manera immediata al setembre per no “allargar més l’agonia” i ha lamentat que Puigdemont surti amb “un conill del barret” amb aquests canvis en el seu Executiu, mentre que li ha retret que porti Catalunya a un atzucac.

Albiol ha assegurat que el dia 2 d’octubre el Govern seguirà dialogant amb Catalunya però ha advertit que els que hagin “provat de trencar Catalunya hauran d’assumir-ne les conseqüències”.

També ha demanat que el PP, Cs i el PSOE deixin de banda les seves diferències i es posin d’acord en el més important: “Poder afrontar els mesos que venen amb les màximes garanties que els qui volen dur a terme un cop d’estat a Catalunya no se’n surtin amb la seva”.

Comentaris
Comparteix
261Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

261Shares