Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Una lleidatana representarà Catalunya al certamen ‘Miss talla gran’

Comparteix
0Shares

El concurs tindrà lloc el proper 1 d’octubre al Teatre Aquarella de Barcelona.

Andrea Martínez és la jove que representarà a Catalunya al certamen Miss Plus Size 2017. Aquesta lleidatana de 21 anys, estudiant de Moda i Màrqueting i resident entre Almacelles i Altorricó, mai hauria imaginat aconseguir aquesta fita. Si bé és cert, que des de ben petita sempre li ha agradat arreglar-se, «soc molt presumida», assegura, van ser les seves amigues qui la van animar a apuntar-se a aquest certamen, que tindrà lloc el proper 1 d’octubre al Teatre Aquarella de Barcelona. Martínez té clara la meta: «Guanyar, com no pot ser d’una altra manera», explica a LleidaDiari.cat. Tot i que no sols això, el seu objectiu és «canviar la mentalitat de la gent sobre les dones de talla gran i el lloc d’aquestes en la moda».

A dia d’avui, Andrea Martínez ha superat ja dues fases: la primera entre 500 aspirants i la segona, la selecció de les candidates oficials. «Sincerament al principi no m’esperava per a res arribar a la final. Però ara estic molt contenta, he fet un somni realitat i estic molt orgullosa», apunta. I segons explica, ara solament li falta «guanyar el certamen oficial i aconseguir fer visible que les dones amb una talla major a la 42 també poden estar dins els estàndards de bellesa».

 

 

Tot i que Andrea Martínez no en té prou amb guanyar aquest certamen de bellesa, sinó que també busca acabar amb els estereotips. «Una dona no es mesura per la talla que fa. Les marques de moda s’haurien de fixar en les dones de carrers. Les dones reals». I afegeix: «Totes som iguals i tenim el mateix dret a vestir-nos igual. I la realitat ha de canviar. Totes som igual de boniques tant amb una 34 com amb una 48».

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari