Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy demana confiança als “catalans sensats” davant dels “deliris autoritaris” de Puigdemont

Comparteix
370Shares
El president del Govern Espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat confiança en el futur als catalans "sensats i moderats" davant els "deliris autoritaris i frontistes" dels que desafien a l'Estat democràtic. També ha ressaltat que Espanya és una gran nació "amb una gran democràcia".

Rajoy, a la inauguració de la jornada "Creixement empresarial i competitivitat" organitzada per la Cambra de Comerç d'Espanya, ha criticat que el Govern de la Generalitat hagi oblidat a una gran part de catalans que són "sensats, democràtics i moderats".

"A tots els dic que mantinguin la confiança en el futur perquè els deliris autoritaris i frontistes mai podran vèncer la serenitat i l'equilibri de l'Estat democràtic", així ha respost el president d'Espanya a l'anunci de la futura llei catalana d'Referèndum d'Autodeterminació presentada per Junts pel Sí i la CUP.
Comentaris
Comparteix
370Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari