Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy creu que el recurs de la legalitat no serà suficient per frenar l’independentisme i…

Comparteix
0Shares
El Gobierno té por del possible escenari que es pugui dibuixar el pròxim 1-O. La preocupació principal rau al voltant d’unes eleccions autonòmiques legals i un referèndum il·legal d’independència apadrinat només pels partits sobiranistes, segons recull Vozpópuli.
Fonts del PP asseguren a aquest mitjà que estan obligats a contemplar “tots els escenaris” i que dins la seva llista també hi figura aquest. El fet que Carles Puigdemont reiteri que hi haurà consulta sí o sí, i la seva determinació d’enfrontar-se fins i tot al seu partit, porta a Mariano Rajoy i als seus a sospitar que el recurs de la legalitat no serà suficient per frenar l’independentisme.
Així, des del PP estaran encara nerviosos fins al pròxim 7 d’agost, últim dia -les eleccions es convoquen amb 54 dies d’antelació- perquè Puigdemont dissolgui el Parlament. Una vegada hagi vençut aquest termini, el repte de l’Estat “només” serà el d’aturar el referèndum.
Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari