Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mor l’exconseller Joaquim Molins, als 72 anys

Comparteix
74Shares
L'exconseller en l'època de Jordi Pujol, Joaquim Molins ha mort aquest dijous als 72 anys, segons han confirmat fonts del PDeCAT. Membre de la burgesia catalana i considerat home fort del 'roquismo' a CiU, va ser conseller de Política Territorial entre 1986 i 1988, i tot seguit conseller de Comerç i Turisme de 1988 a 1993. També va ser diputat al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.

El 1995 va substituir a Miquel Roca com a portaveu del grup català al Congrés, lloc des del qual va participar en la negociació del suport de CiU a la investidura de José María Aznar com a president del Govern després de les eleccions de 1996 (el conegut com a pacte del Majestic ).
Comentaris
Comparteix
74Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari