Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Bartomeu (FCB) fitxa un assessor que celebra els títols del Madrid i esclata Twitter amb…

Comparteix
48Shares

 James Costos havia estat ambaixador dels EUA a Espanya i Andorra.

 Participarà en tres projectes: la Fundació, el Barça Innovation Hub i el desenvolupament de la marca Barça al mercat nord-americà.

 

 

 

El FC Barcelona ha anunciat aquest dimecres a la tarda el fitxatge de James Costos com a assessor estratègic als Estats Units per dur a terme els plans d’expansió global del club. Així ho han confirmat a través d’una nota de premsa a la seva pàgina web, on ha explicat que el que havia estat ambaixador dels EUA a Espanya i Andorra participarà en tres projectes: la Fundació, el Barça Innovation Hub i el desenvolupament de la marca Barça al mercat nord-americà.

Però Twitter li ha jugat una mala passada. Costos va publicar un eufòric tuit quan el Reial Madrid va aconseguir la seva dotzena Champions League aquest mes de juny. “Hala Madrid!!!!!”, va comentar en una piulada del club blanc després de derrotar la Juventus a la final de Cardiff. Aquesta reacció, vista de seguida per molts usuaris, ha encès la xarxa i el president, Josep Maria Bartomeu, ha estat l’objectiu principal de les crítiques.

 

Comentaris
Comparteix
48Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari