Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ALERTA” Activat l’avís de risc de calor

Comparteix
31Shares

Ahir dimecres el valor màxim va ser a Vinebre amb 41 ºC.

 En punts de les Terres de l’Ebre i la plana de Lleida avui es poden superar els 40.

Catalunya torna a ser un forn. El Servei Meteorològic ha emès un avís per calor ja que els termòmetres poden fregar o superar la barrera dels 40 ºC a les comarques de les Terres de l’Ebre i la plana de Lleida. Les altes temperatures també faran suar al Prepirineu, a la Catalunya Central i a la costa, on la nit ha estat molt xafogosa. Només en els punts elevats del Pirineu hom es podrà escapar d’aquestes màximes caniculars.

Aquest dimecres la temperatura màxima es va assolir a Vinebre, a la Ribera d’Ebre, amb 41,0 ºC. Avui els valors extrems tocaran sostre i, per aquest motiu continua activat l’avís de risc de calor de l’SMC. Segurament, de cara a demà les màximes baixaran una mica malgrat que la calor continuarà sent de ple estiu.

Comentaris
Comparteix
31Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari