Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol intenta criticar Lluis Llach i surt escaldat a Twitter després de…

Comparteix
274Shares

L’intercanvi d’acusacions entre el diputat de JxSí Lluís Llach i el popular Xavier García Albiol ha promogut la intervenció de l’exdiputat de la CUP David Fernàndez, que ha acabat titllant de “desgraciat” al president del PP Català. Fruit de la visita de dos guàrdies civils de paisà aquest dijous al TNC, Lluís Llach ha relacionat l’actuació del cos de l’Estat amb pràctiques pròpies de règims autoritaris d’antany, destacant que l’acte viscut al Teatre Nacional de Catalunya “retreu al post-franquisme” . El diputat de JxSí ha afirmat que representa “un atemptat contra la llibertat d’acció política”. Fruit de les declaracions de Llach, Xavier García Albiol li ha piulat que “aquest home estava més còmode durant el franquisme fent-se la víctima i creu que el franquisme encara perdura en el temps. Ha tingut un lapsus de 40 anys”. No obstant això, l’intercanvi d’acusacions i retrets no ha finalitzat aquí i David Fernàndez ha titllat Albiol de “desgraciat”, acusant-lo dels robatoris i tortures dels “pares del teu partit”:

 

Comentaris
Comparteix
274Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

2 Comments

  1. Anònim Anònim

    Per al Sr. Albiol, España es molt gran i millò que Catalunya , segons alguns castellans , dons perque el Sr. Albiol no se ne va a castilla ?? es sols una pregunta !!!

  2. Montse Montse

    Bajo palio? Assassins? Mmmm crec que parla d’una altra història que per edat hauria de conèixer.

Deixa un comentari