Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Ciutadans a Junqueras: “Vostè vol ser sant Procés”

Comparteix
158Shares

El vicepresident Oriol Junqueras ha dit al Parlament que tot el govern té el mateix grau de compromís amb el referèndum. Ha estat en resposta al diputat de C’s Fernando de Páramo, que l’ha acusat de voler ser el bo del procés sobiranista.


També li ha preguntat “que farà amb els sis milions que li han caigut del cel per a les partides del referèndum”. De la mateixa manera, li ha recordat que “el 9N cap vostè el recompte al seu poble, tot molt bonic i neutral” i li ha retret que l’1-0 serà “encara més chapuzero”.

Junqueras ha assegurat que “no tinc cap vocació de ser Sant Procés” i ha apuntat que “si té interès pel pressupost els pot consultar, pot consultar totes les partides, és fàcil de fer, si vol jo l’acompanyo”. “Vostès juguen amb els diners dels pensionistes i té el sant morro de venir a donar-nos lliçons”.

Comentaris
Comparteix
158Shares

One Comment

  1. Ruperez Ruperez

    Els de C’s no volen ser, son daboti
    sims de Sant Morro.

Deixa un comentari