Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ÚLTIMA HORA” El Govern avisa a les empreses que venguin les urnes l’1-O que no cobraran si…

Comparteix
249Shares

El Govern assegura que l’empresa o empreses que venguin urnes per a la celebració del referèndum de l’1-O no podran cobrar-les i, a més poden enfrontar-se a responsabilitats legals. Fonts de l’Executiu de Rajoy addueixen que les partides dels pressupostos de la Generalitat per a aquest propòsit estan suspeses pel Tribunal Constitucional.

Prova de prevenir d’aquesta manera una possible compra directa d’urnes per part del govern de la Generalitat després que el mateix executiu català va declarar desert el concurs per a l’adquisició de les urnes.

Les mateixes fonts insisteixen que el govern espanyol utilitzarà la via del Tribunal Constitucional -i no d’altres- per respondre els passos que pugui anar fent la Generalitat i el Parlament per fer realitat el referèndum.

Comentaris
Comparteix
249Shares

One Comment

  1. Ronçana Ronçana

    No hi hacap país amic que ens les pugui deixar?

Deixa un comentari