Press "Enter" to skip to content

Mariano Rajoy: “Estiguin tranquils, que no permetrem el referèndum”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
235Shares
El president espanyol assegura que “sap perfectament què ha de fer” a Catalunya i que “no contribuirà” a l’augment de to de les declaracions

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimecres als passadissos del Congrés que el seu govern està “molt tranquil” i que “que de cap de les maneres autoritzarà el referèndum ni permetrà que se celebri”. A preguntes de la premsa sobre com impedirà la celebració del referèndum, el president espanyol ha assegurat que l’1-O “és absolutament contrari a la llei”, “no té el suport d’absolutament ningú”, i “no té cap sentit”, a més de pretendre “que els altres no puguem opinar del que volem que sigui el nostre país”. “Jo els dic a tots que estiguin tranquils, perquè el govern sap perfectament què ha de fer i no contribuirà a aquest augment de to de les declaracions que estan fent alguns”, ha sentenciat.

Comentaris
Comparteix
235Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
235Shares