Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Juan Carlos Rodríguez Ibarra “amb dos referèndums s’acabaria la imposició de l’independentisme i …

Comparteix
237Shares

L’expresident extremeny, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, proposa fer dos referèndums per solucionar el procés català. Assegura que amb dues votacions es podria posar punt i final al que considera “una imposició” de l’independentisme català.
El baró del PSOE diu que s’haurien de fer dues votacions: una a l’Estat i una altra a Catalunya, i haurien de ser el mateix dia. Juan Carlos Rodríguez Ibarra ho va dir durant una ponència a la Fundació Acadèmia Europa de Yuste. Ibarra considera que (el que ell anomena) “problema nacionalista” va començar el 1993 amb l’objectiu de minimitzar l’Estat i els seus elements de cohesió. Va ser l’any que Felipe González, president espanyol, va cedir a les comunitats autònomes el 15% de l’IRPF, perquè no tenia majoria absoluta.

Comentaris
Comparteix
237Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari