Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

INSPECCIÓ PER SORPRESA L’Agència Tributària registra el iot de Cristiano Ronaldo

Comparteix
65Shares

L’Agència Tributària Duanera ha registrat aquest dimecres el iot de Cristiano Ronaldo, a Formentera. És una exclusiva de la revista Hola!, que n’ha publicat les imatges. Hi apareixen tres agents armats al iot del jugador, de nom aYa London, just després que el davanter portuguès tornés al seu vaixell després de dinar amb la família, a un restaurant de l’illa balear.
Pel que publica Hola!, la patrulla d’agents va arribar en llanxa en un vaixell de l’Agència Tributària. La revista diu que el futbolista ha estat tota l’estona a l’interior del seu iot, mentre es feia la inspecció. Hi havia també la seva parella, Georgina Rodríguez, i amics i familiars que es van veure sorpresos pel que passava. El registre hauria durat una hora i mitja.

Comentaris
Comparteix
65Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari