Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ATENCIÓ” A partir de aquest dimecres NO es pot renovar el DNI sense cita prèvia

Comparteix
48Shares

 

Des d’aquest dimecres ja no es pot fer o renovar el DNI sense cita prèvia, que s’ha de sol·licitar a través del web del Ministeri de l’Interior. A partir d’avui, no servirà per res fer cues de matinada a les comissaries de la Policia Nacional espanyola. La mesura s’aplica durant l’estiu, període que coincideix amb les vacances.

I és que el sistema de cita prèvia per tramitar el DNI i el passaport a Catalunya, per si sol, ja està col·lapsat durant aquests dies degut a l’alta demanda del mesos de l’estiu i a la manca de personal administratiu.

Comentaris
Comparteix
48Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari