Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un Dj posa deu vegades el ‘Despacito’ i el apallissen en una discoteca

Comparteix
0Shares

 

Cal assumir-ho. ‘Despacito’ és i serà la cançó de l’estiu i de l’any. I la escoltarem cada dissabte nit encara que no vulguem. Per això no seria d’estranyar que qualsevol nit d’agost pugui passar (encara que esperem que no) la situació en la qual diversos joves ataquen un dj en una discoteca de Logronyo.

“Els efectius de seguretat, superats per la situació, van haver de cridar a la policia que es va presentar ràpidament per detenir quatre atacants”, narra el text. Per continuar relatant que el motiu era, efectivament, la cançoneta de torn. “Un dels detinguts, amb la intenció d’explicar el motiu de l’agressió va dir a un policia que el dj portava tota la nit posant la cançó de Luis Fonsi” Despacito”i ja l’havien avisat que canviés, però el Dj seguia posant-la de manera desafiant “.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari