Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Soraya Sáenz de Santamaría “amenaça” ara Colau

Comparteix
0Shares

Recorda a l’alcaldessa de Barcelona les repercussions legals que podria tenir “facilitar” l’1-O

El govern espanyol recorda a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, les repercussions legals que podria tenir “facilitar” la celebració del referèndum de l’1-O. La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha alertat Colau que no ha de posar “en dificultats els funcionaris que l’únic que tenen dret és a fer la seva feina dins de la legalitat, i que la fan de la millor manera possible”.

 

Fonts de l’executiu de Rajoy han apuntat després que en cas de facilitar el referèndum i incomplir les resolucions del TC, l’Ajuntament de Barcelona s’hauria d’enfrontar a les mateixes responsabilitats legals que altres ajuntaments que actuïn en aquesta direcció. “No hi haurà distincions” i si s’incompleix la Llei, apunten aquestes fonts, la resposta serà “la mateixa” que a altres consistoris, independentment del seu color polític.

El govern espanyol reacciona d’aquesta manera a les manifestacions d’aquest dilluns de l’alcaldessa de Barcelona on va assegurar que el seu ajuntament posarà “totes les facilitats” perquè els ciutadans puguin participar al referèndum de l’1-O.

 

La vicepresidenta del govern espanyol ha fet referència a aquesta qüestió durant la reunió del grup parlamentari del PP al Congrés. Soraya Sáenz de Santamaría ha afirmat que els comuns són objecte ara de les mateixes “pressions” que els independentistes han exercit fins ara -ha dit- sobre funcionaris i alcaldes.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari