Press "Enter" to skip to content

“Josep Anglada” Vist per sentència

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
16Shares

La jutgessa ha declarat vist per sentència el judici que s’ha celebrat aquest dimarts a Vic en què s’acusava al regidor i expresident de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, per un presumpte delicte d’amenacescoaccions i contra la integritat moral a un jove militant d’Arran, que en el moments dels fets era menor d’edat.

 

La fiscalia demana a Anglada dos anys de presó i la inhabilitació per exercir un càrrec públic perquè veu acreditats els fets en què l’acusat el desembre del 2013 va publicar a Twitter i Facebook diverses piulades vexatòries i amenaçadores amb fotografies del jove.

Segons l’acusació, els tuits tenien la voluntat “d’atemorir” el menor i la seva família per “discrepàncies ideològiques”. En la seva intervenció, Anglada s’ha emparat en la llibertat d’expressiói ha negat que les piulades fossin amenaçadores. Una hora abans de l’inici del judici, una quarantena de persones de l’esquerra independentista, entre els quals els diputats de la CUP Mireia Boya i Joan Garriga, s’han concentrat per donar suport al jove.

Comentaris
Comparteix
16Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
16Shares