Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Inés Arrimadas Cs : “Tots els catalans són conscients de les mentides de Puigdemont”

Comparteix
50Shares

Per denunciar “les mentides” de Puigdemont, Ciutadans ha hagut de fer “una tria que no ha estat fàcil, perquè hi havia moltes mentides”, i les ha exposat en un web adreçat a tots els ciutadans, votessin el que votessin el 27-S, perquè a parer d’Arrrimadas, “tots els catalans són conscients d’aquestes mentides de Puigdemont, però hem fet un recopilatori perquè estiguin accessibles. Són mentides que no només s’han dirigit a la majoria social no independentista, sinó també als propis votants de Puigdemont”, ha sentenciat en una roda de premsa.

Ciutadans ha insistit que el seu partit és l’alternativa a JxSí: “Som el partit que més propostes socials i econòmiques presenta al Parlament, i a això hi afegim el paper decisiu de C’s al Congrés, perquè gràcies a C’s, els catalans mileuristes ja no pagaran IRPF”, ha dit. En aquest sentit, Arrimadas considera que ben aviat es resoldrà la situació política a Catalunya, perquè no hi haurà referèndum: “És nefast per als catalans tenir aquest Govern, però la bona notícia és que estem més a prop d’unes eleccions autonòmiques, que ens permetran canviar de Govern i no de passaport”. La líder de l’oposició a Catalunya ha afegit que “quan arribi l’1 d’octubre i es vegi que s’ha tornat a enganyar els catalans, no crec que el Govern tingui moltes opcions d’allargar-ho. Assistim als darrers mesos i setmanes d’aquesta presidència de la Generalitat”, ha vaticinat.

 

Finalment, preguntada per la posició d’Ada Colau davant del referèndum, en què ha assegurat que no impedirà que es posin les urnes, tot i que deixa clar que no considera que sigui un referèndum sinó una mobilització, Arrimadas ha assegurat que “la senyora Ada Colau va votar sí a la independència el 9N i va encapçalar la Diada, és molt evident, no?”, però ha afegit que els Comuns “tenen un problema, i és que els seus votants majoritàriament no són independentistes”.

Comentaris
Comparteix
50Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari