Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Colau a Facebook: “No sembla que sigui un referèndum efectiu i amb garanties”

Comparteix
0Shares

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet algunes puntualitzacions sobre el que pensa del referèndum després de l’enrenou provocat per la posició dels comuns sobre l’1-O. I ho ha fet en un llarg missatge publicat aquesta nit al seu perfil de Facebook. Admet que s’han d’explicar més i millor. Colau diu que el referèndum “té tota la pinta de ser una consulta feta amb presses” i que, amb la informació del govern, “no sembla que es tracti d’un referèndum efectiu i amb garanties”.

La líder dels comuns també lamenta que es col·loqui la seva formació “en el bàndol dels traïdors” perquè no han donat la resposta esperada, i que el suport de l’Ajuntament es detallarà quan el govern concreti la convocatòria i què demana als ajuntaments.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari