Press "Enter" to skip to content

Presó sense fiança per a Jorge Casas, el pistoler de Gavà

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

La magistrada titular del jutjat número 8 de Vilanova i la Geltrú ha decretat la presó sense fiança per a Jorge Casas Cordero, conegut com el pistoler de Gavà. L’home, de 44 anys, s’ha acollit al seu dret a no declarar, i va passar la nit del dissabte a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra de Vilanova. Casas seria l’autor del tiroteig que va tenir lloc el dijous passat a la tarda a Gavà, i està investigat per dos assassinats, a Miami Platja i a Vilanova, i tres intents d’homicidi. L’assaltant va atacar amb una arma llarga dos policies locals a Gavà, ferint de gravetat un d’ells, i es va escapar. Finalment, però, va ser detingut pels agents a Canyelles, a la urbanització de Muntanya de Mar, després d’un espectacular operatiu policial.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares