Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mercedes Vidal (TMB) no dimitirà, tot i les peticions del PDeCAT i ERC

Comparteix
0Shares

Mercedes Vidal no dimitirà dels càrrecs de presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona i regidora de Mobilitat. “Vull continuar treballant per resoldre aquest conflicte”, ha explicat Vidal davant les peticions de PDeCAT i ERC, que li demanaven que renunciés als càrrecs. Amb tot, la principal responsable del metro barceloní ha apuntat que la llarga duració de les vagues respon a la negativa dels treballadors a negociar, i no pas a l’immobilisme de l’Ajuntament de Barcelona.

Vidal ha explicat que demà TMB es reunirà amb els representants de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per la qual cosa coincidirà amb el líder d’ERC a Barcelona i vicepresident de l’entitat, Xavier Bosch. “Escoltaré les seves propostes”, ha apuntat en un intent de bastir ponts amb els seus opositors.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari