Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA” Dimiteix el regidor de CiU que va organitzar maniobres militars a l’Escala

Comparteix
0Shares

El regidor de CiU Martí Guillem que va organitzar les maniobres militars de l’exèrcit espanyol i de la Guàrdia Civil a L’Escala que van tenir lloc aquest passat divendres, ha presentat la seva dimissió. Així ho ha explicat el líder del PDeCAT a la localitat empordanenca, Robert Bosch, en una piulada. Guillem, que fins ara era regidor de l’oposició, havia organitzat les maniobres des del càmping que regent a la localitat i no pas com a regidor. Tot i això, la polèmica generada l’ha acabat fent dimitir.

 


Guillem regenta el càmping Illa Mateua, situat a la costa de l’Escala, i va ser qui va organitzar les maniobres de l’exercit que van tenir lloc a la localitat el passat divendres. Segons va explicar l’establiment en un comunicat després de desfermar-se la polèmica per les activitats militars, la intenció no era cap altra que “apropar les tasques que realitzen aquests cossos de seguretat a la societat”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari