Press "Enter" to skip to content

Un funcionari planta cara a l’Estat espanyol amb aquesta carta

Puntuació dels lectors

El secretari general de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Anton Font, ha demostrat la seva valentia i ha contestat la carta que l’Estat espanyol està enviant aquests dies als ajuntaments catalans demanant-los que “s’atenguin a la legalitat davant el possible referèndum de l’1 d’octubre”. Font considera la missiva una “amenaça i una “pressió afegida a la tasca dels secretaris i els interventors municipals”.

Joan Anton Font és el’actual secretari general de l’Ajuntament de Tarragona, governat pel PSC, PP i Unió, que difícilment cedirà espais municipals en el cas que es faci el referèndum el dia 1 d’octubre. Font és independentista declarat i no se n’amaga, ja que ha participat en actes públics de l’ANC.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser