Press "Enter" to skip to content

Rajoy “Puigdemont liquida la Constitució i la llei”

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha qualificat la llei del referèndum presentada aquesta setmana d’impròpia d’una democràcia. Des d’Hamburg, on ha participat en la cimera del G-20, Rajoy ha afirmat que no farà res fora de la llei.

“Faré exactament el contrari del que fa el senyor Puigdemont. El senyor Puigdemont està liquidant la Constitució espanyola i la llei. Jo no faré res, insisteixo, res, fora de la llei. És a dir, exactament el contrari del que fa el senyor Puigdemont.”

Rajoy ha avisat Puigdemont que només pot fer el que li permet la llei:

“Per tant, jo no soc capaç de fer qualsevol cosa. Només soc capaç de fer allò que em permet la llei i que crec que és positiu per defensar els interessos generals d’una majoria de ciutadans de Catalunya i de tot el nostre país.”

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares