Press "Enter" to skip to content

Pascal pregunta: “Senyora Colau, on és? A la banda del PP?”

Puntuació dels lectors

El PDeCAT centra les mirades del referèndum en el compromís dels comuns amb l’1 d’octubre. En el Consell Nacional del primer aniversari del partit, la coordinadora general Marta Pascal ha interpel·lat directament a Ada Colau per demanar quina posició prendran.

“Senyor Pablo Iglesias, a quina banda és vostè? A la del PP, que no deixa posar les urnes, o a la dels demòcrates de veritat. Senyora Colau, que ens dona lliçons cada dia, que va fer el que va fer, vostè on és? A a la banda del PP o a la banda dels que tenim coratge per tirar endavant i posar les urnes?”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, també ha retret als comuns que vagin d’antisistema i a l’hora de la veritat, diu, estiguin al costat de González, Aznar i Zapatero.

Compromesos malgrat una setmana complicada

Marta Pascal ha refermat el compromís del seu partit amb el referèndum després d’una setmana complicada, de les divergències internes per la destitució de Jordi Baiget i de les polèmiques paraules de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, que va dir que el procés podia acabar en un cul-de-sac.

“Aquest partit està 100% compromès amb el procés polític que està vivint Catalunya. I està al 100% compromès amb el lideratge de Puigdemont i dels consellers. I aquest és el partit d’en Jordi Baiget, i aquest és el partit del president Puigdemont.”

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit que és lògic que hi hagi por davant de les amenaces del govern espanyol, però ha advertit que si hi ha represàlies per part de l’Estat afectaran a tothom.

“Hem d’estar disposats, més que mai, a ser la garantia del referèndum malgrat les amenaces, els obstacles i els derivats d’amenaces i obstacles que l’estat espanyol ens té preparats. Hem d’estar disposats a assumir serenament la responsabilitat que això comporta.”

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser