Press "Enter" to skip to content

“ARA” Mor el pilot Català Enric Saurí al Circuit de Barcelona-Catalunya

Puntuació dels lectors

El pilot de Granollers Enric Saurí ha tingut un greu accident al primer revolt, ha travessat l’escapatòria en diagonal i ha xocat contra les proteccions. En homenatge al pilot, es farà la cerimònia de pòdium sense cava i un minut de silenci.

Un dia festiu al Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha convertit en tragèdia. El pilot de l’equip Motos Gaspar Enric Saurí, de 33 anys i veí de Granollers, ha mort aquest dissabte després de tenir un accident mentre disputava les 24 hores de motociclisme, segons informa el mateix Circuit de Catalunya en un comunicat.

El pilot ha tingut una sortida de pista quan estava iniciant el viratge del primer revolt, ha travessat l’escapatòria en diagonal i ha xocat contra les proteccions. Enric Saurí ha tingut un fort impacte i s’ha fet múltiples lesions de caràcter crític. La seva situació d’inestabilitat ha obligat a fer un trasllat medicalitzat avançat via terrestre a l’Hospital General de Granollers.

En el mateix comunicat, el Circuit de Barcelona-Catalunya “lamenta profundament la pèrdua d’Enric Saurí i transmet el més sentit condol a la seva família, amics i equip”. En homenatge al pilot, es farà la cerimònia de pòdium sense cava i un minut de silenci.

 

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser