Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“Monedero” No donarem suport a un “fals” referèndum

Comparteix
0Shares

Un dels fundadors de Podemos, Juan Carlos Monedero, ha expressat el seu convenciment que les bases de Podem tenen “una voluntat ferma de no acompanyar el referèndum” del pròxim 1 d’octubre, que l’ha definit de “fals”.

“Vinc de Catalunya fa poc i he vist a les bases de Podem una voluntat ferma de no acompanyar el referèndum, i per tant crec que cal escoltar a les bases, als cercles, i no s’han de prendre decisions per part de la direcció que contradiguin les opinions de les bases”, ha indicat Monedero després de visitar la Universitat d’estiu de Podemos a Cadis.

En aquest sentit, ha indicat que des de Podemos “estan a favor d’un referèndum que serveixi com a nou ancoratge de Catalunya en el conjunt d’Espanya” i ha aclarit que no són “independentistes” i volen que “Catalunya romangui”.

Monedero també ha dit que convocar el referèndum l’1-O és “una fugida cap endavant del Govern de Puigdemont incomprensiblement recolzada per forces d’esquerres que estan alimentant un govern que així s’està cobrant l’oblit del tres per cent, les retallades i com van col·laborar amb PSOE i PP quan estaven en marxa les retallades”.

D’altra banda, ha destacat que “l’actitud del PP està alimentant la independència com una forma de discurs que li estalviï parlar de la corrupció o les retallades. Per la seva banda, el govern de Puigdemont troba una excusa per no rendir comptes del seu comportament”, ha remarcat Monedero.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari