Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Mariano Rajoy adverteix als catalans que li perdran a ell com a president si s’independitzen

Comparteix
2Shares

Assegurant que no es pot estar "en un lloc i en un altre a la vegada", Mariano Rajoy ha declarat aquest matí durant una entrevista radiofònica que, si els catalans inicien el seu procés d'independència, podrien perdre-li a ell com a president.

El cap de l'Executiu ha aclarit que, en una Catalunya independent, els catalans es veurien en l'obligació de triar un president diferent a l'espanyol "perquè és incompatible una cosa amb l'altra". També ha especificat que, en aquestes eleccions, no podria participar la resta d'espanyols que no fossin catalans.

"Escolti ... jo ja no m'ocuparé dels assumptes que no em corresponguin perquè les coses van com van", ha explicat el president durant el transcurs de l'entrevista, en la qual ha estat preguntat per les conseqüències d'un possible procés independentista. "La gent haurà d'entendre que, si ja no són espanyols, sent jo el president d'Espanya, ja no em correspon a mi ser el president d'una altra cosa perquè va amb el càrrec i el que no pot passar, no pot passar".

"Cal governar com Déu mana on es governa i no en un altre lloc", ha insistit Rajoy.

"Sentint-ho molt, ja no estarà a la mà ser president d'aquestes persones de la mateixa manera que no em competeix a mi governar a un extraterrestre o un francès", ha aclarit el líder popular, assegurant que el procés també podria afectar la resta de l'equip de Govern, "que per alguna cosa és el Govern d'Espanya i no de la Xina o d'una altra cosa".

"De independitzar-se, Catalunya seria un altre país completament diferent", ha alertat Rajoy per concloure.
Comentaris
Comparteix
2Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. Llop Llop

    Que bé no? És un acte intel.ligent d’acceptació de la realitat. Si fos cert és clar… no me’n fio!

Deixa un comentari