Press "Enter" to skip to content

“ALBIOL” el que vivim aquests mesos és l’anunci d’un cop d’estat

Puntuació dels lectors

El president del Partido Popular català, Xavier García Albiol, ha afirmat en declaracions a El Cascabel de 13 TV que està preocupat amb la situació de Catalunya, ja que “avança cap a la independència” i tem “un conflicte social al carrer instigat pel Govern català, que el promou i el busca: a milers de persones al carrer no les frenaran en 24 hores”.

 Tot seguit, el popular ha passat de la preocupació a l’amenaça i ha advertit que “la resposta de l’Estat serà proporcional i gradual al nivell d’irresponsabilitat a les que arribin”, i ha afegit que “presentaran recursos a la llei per part del govern o la fiscalia al Constitucional”. Per concloure i per acabar de tenir contents els altres interlocutors de la cadena dels bisbes, Albiol ha insistit que “el que vivim aquests mesos és l’anunci d’un cop d’estat en diferit sense armes, que busca tensar la situació provocant la intervenció sobre l’autonomia”. Discurs après de memòria. Res de nou.
Comentaris

COMPARTEIX !
  • 18
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser