Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Els Mossos d’Esquadra difonen el vídeo de la detenció del pistoler de Gavà

Comparteix
0Shares

Els Mossos d’Esquadra han difós aquest divendres les imatges captades des d’un helicòpter de la detenció de l’home que va disparar dos agents de la Policia Local de Gavà, al Baix Llobregat. Després de ferir els agents de policia, el pistoler va fugir amb un vehicle a la urbanització de Muntanya de Mar de Canyelles, al Garraf. Els mossos el van poder localitzar i finalment el van detenir.

En el vídeo es pot veure com l’helicòpter localitza el cotxe estacionat en un camí, mentre un vehicle dels Mossos d’Esquadra es va acostant fins al lloc. Quatre mossos s’acosten al vehicle per detenir l’individu, però no es troba dins el cotxe. Posteriorment es veu com l’helicòpter localitza el fugitiu, amagat entre la vegetació, i finalment els agents dels Mossos troben el pistoler i poden procedir a la seva detenció.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari