Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un regidor del PP de Sant Joan de Vilatorrada fa “PATRIA” al Ple municipal fent això i la xarxa esclata de…

Comparteix
0Shares

Es tracta de l’únic regidor del PP que hi ha a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, que es pensa que està fent un favor a Espanya i es planta a cada ple amb una banderola petita d’Espanya i la posa sobre la seva taula.

Aquesta bandera, ens diu ell, la porta de casa perquè, evidentment, a l’Ajuntament no n’hi ha cap d’Espanya. Porta fent-ho des de que exerceix el seu lloc de treball. Ara ho fa amb una de més petita, pero abans, Josep Lluís Javaloyes en portava una més gran que la taula, tamany tovallola.

 

 

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Ricard Ricard

    Quan diu “tamany” deu voler dir mida.

Deixa un comentari