Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

ICETA “La llei del referèndum s’ha redactat perquè la prohibeixin”

Comparteix
0Shares

 

Si un alcalde del PSC participés a títol personal “no passa res” però s’exposa a la inhabilitació.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha considerat que la llei del referèndum anunciat per l'1 d'octubre que han redactat JxSí i la CUP no té cap fonament legal ni viabilitat jurídica, i que s'ha redactat per buscar una reacció bel·ligerant de l'Estat i "la prohibeixin".

En una entrevista amb Europa Press, ha recordat que la llei no s'ha registrat al Parlament i de moment és només un anunci, però en el cas que acabi debatent i aprovant-se, "tindria una vigència aproximada de 24 hores, i això ho sap tothom ". Precisament per això, Iceta considera que JxSí i la CUP "estan buscant la prohibició i l'obtindran, naturalment", tenint en compte que en qualsevol democràcia s'ha de complir i fer complir la llei.
Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari