Press "Enter" to skip to content

Gabriel Rufian encén twitter amb aquest vídeo sobre la independència

Puntuació dels lectors

“Els independentistes són la via per trencar el sistema i l’Estat monàrquic imposat”. Així ho afirma Beiras i per tant se’ls ha de recolzar. “La lucha de classes es conjuga amb els sobiranistes i serveix per acabar amb la tirania de l’Estat”.

El gallec assegura que el referèndum “s’ha de fer de totes totes” perquè si es fa “és una h`postia monumental contra l’oligarquia”. Així doncs, explica que “no s’han de tenir dubtes perquè no posaran els tancs al carrer” ja que opina que no poden. Així, de manera màximament explícita, diu que “En Comú Podem no pot tenir dubtes”.

El vídeo l’ha penjat al seu perfil el diputat a Madrid per Esquerra, Gabriel Rufián, i ha etiquetat als principals líders del partit de Podemos, Xavier Domènech, Pablo Echenique i Pablo Iglesias.

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser