Press "Enter" to skip to content

Carrefour crearà 5.000 llocs de treball a Lleida

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares

Carrefour crearà 5.000 llocs de treball Lleida. Carrefour Property ha presentat el seu macroprojecte comercial i d’oci per a la ciutat de Lleida pel que preveu una inversió de 180 milions d’euros.

Com serà el complex?

El complex estarà situat al nord del barri de la Bordeta i pretén convertir-se en un espai innovador amb zones verdes. Ocuparà 200.000 metres quadrats, una quarta part dels quals seran de superfície comercial, amb unes 100 botigues de diferents marques comercials, d’oci o restauració repartides en dues plantes. A més, comptarà amb un nou hipermercat de la firma i 2.500 places d’aparcament.

L’objectiu: obrir portes a finals del 2020

Segons els responsables de la filial immobiliària de Carrefour, el nou centre suposarà l’arribada a la capital del Segrià de nombroses firmes de primer nivell i aportarà una nova oportunitat de negoci per als operadors locals, un dels objectius de la companyia, que busca que el nou centre comercial sigui una plataforma de negoci per tots ells, segons ha assenyalat la directora d’operacions i promoció immobiliària de Carrefour Property Espanya, Dolores Bañón. Ella mateixa confia que les obres puguin arrencar entre finals del 2018 i principis del 2019, per tal que el complex pugui obrir portes durant el darrer trimestre del 2020.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
0Shares