Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol amenaça amb aquesta piulada i esclata twitter

Comparteix
0Shares

El president del Partido Popular, Xavier Garcia Albiol, ha tornat a intentar per enèssima vegada i sense èxit, espantar els catalans amb la teoria de la por. Segons l’exalcalde de Badalona, qui vulgui separar Catalunya del resta d’Espanya ho haurà de pagar de la seva butxaca.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. Simó Alcaraz Martinez Simó Alcaraz Martinez

    Lerroux encara viu

  2. L’amenaça denuncia al que la fa que amb lo que cobra viurien al menys deu families mileuristes amb més d’un cobramnent quan la Constitució diu que només es pot tenir un sou i l’amenaçador, com a mínim en té tres.Aquesta és la democràcia que defensa i practica. Cada vegada que obre la boca apareix un independentista més. Gràcies per la seva ajuda a la independència i cura, que a lo millor la seva Espanya gràcies a la política econòmica del seu partit haurà de pagar molt cara la seva independència.

Deixa un comentari