Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“Vídeo” Ridícul apoteòsic d’una presentadora d’A3 per la ignorància sobre el referèndum

Comparteix
0Shares

La presentadora d’A3 s’encarregava de llegir les portades dels diaris en directe. Llavors va aparèixer el titular de La Vanguardia que deia: “Puigdemont fulmina a un conseller por dudar del 1-O”. La periodista, però, va confondre la data del referèndum, l’1 d’octubre, com un resultat esportiu i en va llegir “1 a 0” deixant sense sentit la frase. Clar que algun despistat podria pensar que Puigdemont és tan autoritari que es va carregar un conseller per dubtar d’algun resultat esportiu, però no és així. La temàtica feia referència a les paraules de Jordi Baiget on deixava la porta oberta que el referèndum pogués convertir-se en un nou 9N.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari

0Shares