Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Els dotze menors que van apallissar tres joves a Manresa van actuar després d’una suposada mala mirada

Comparteix
0Shares

L’agressió a tres joves a Manresa per part de dotze menors va començar, segons fonts policials, a causa d’una mala mirada. Els fets, que van tenir lloc el passat 25 de juny, haurien estat desencadenats per què un dels joves va mirar malament a dos menors. Aquests, amb l’excusa de sentir-se intimidats per aquesta suposada conducta, van avisar la resta de menors i van acabar apallissant els tres veïns de Sant Joan de Vilatorrada al pati del Teatre Kursaal de la localitat del Bages. Tal com explica el diari ‘Regió 7’, un dels joves, que va quedar ferit greu després de ser colpejat repetidament, segueix encara ingressat a l’UCI de l’hospital Mútua de Terrassa deu dies després de la brutal agressió amb un traumatisme cranioencefàlic. El centre de menors Estrep de Sant Salvador de Guardiola, al qual pertanyen els dotze agressors, no ha volgut fer cap declaració, així com tampoc ho ha fet la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari