Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Crim de l’agent de la Guàrdia Urbana:L’autòpsia revela que va ser estrangulat i després esquarterat

Comparteix
0Shares

Un triangle amorós molt gelós i un detonant sentimental. És el que estaria al darrere del crim de l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que va aparèixer calcinat en una pista forestal al pantà de Foix. Ho revela l’atestat dels Mossos d’Esquadra que han investigat el cas. Els nous detalls han transcendit després que la setmana passava es va aixecar el secret de sumari.

L’autòpsia del cos, trobat en un maleter d’un cotxe, ha revelat que va ser estrangulat i després esquarterat.

La investigació apunta que els dos detinguts, Rosa Peral i Albert López, i la víctima, tots tres guàrdies urbans, formaven un triangle amorós molt gelós.

Els dos urbans detinguts pel crim del pantà de Foix s’acusen mútuament

Però, si la motivació sentimental sembla clara, els Mossos mantenen dues hipòtesis sobre l’autor material dels fets. O bé la dona hauria mort primer el seu nòvio i després va demanar ajuda a l’altre detingut, amb qui havia tingut una relació anterior, o bé podrien haver actuat de comú acord.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari