Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“VIDEO” Seguidors de Maduro irrompen de forma violenta al Parlament de Veneçuela

Comparteix
0Shares

Seguidors del president de Veneçuela, Nicolás Maduro, han irromput de forma violentaaquest dimecres la seu del Parlament del país, a Caracas, que és la única institució que es troba controlada per l ‘oposició. La cambra legislativa estava reunida en motiu de la celebració del Dia de la Independència de Veneçuela.

La televisió local va mostrar imatges de dos diputats de l’oposició amb sang a la cara. Un altre parlamentari, José Manuel Olivares, també de l’oposició, va denunciar mitjançant twitter l’entrada de “grups paramilitars” a la cambra. Segons va informar l’agència Efe, els assaltants haurien estat ja desallotjats per les forces de seguretat.

El grup violent es va reunir a l’exterior del Parlament i inicialment es va limitar a llençar coetspirotècnics, però després va entrar violentament a l’assemblea legislativa. El president del Parlament, el també opositor Julio Borges, havia declarat durant la sessió de commemoració del Dia de la Independència que el govern de Nicolás Maduro “ conspira” per “destruir” la república i “aniquilar” la Carta Magna amb la Constituent.

“Avui fa 206 anys d’aquella irrevocable decisió de ser una república civil, però ara existeix entre nosaltres un dictador el règim del qual ens fa perdre el rumb de la nostra existència constitucional”, va afirmar literalment Julio Borges durant el seu discurs.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari