Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Santamaría :el referèndum de l’1 d’octubre “no se celebrarà ni a les 48 hores passarà absolutament res”

Comparteix
0Shares

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha advertit que, “amb 24 hores”, l’Estat pot paralitzar la Llei del referèndum, presentada aquest dimarts per Junts pel Sí i la CUP. La número dos de l’executiu espanyol ha assegurat a l’agència EFE que el referèndum de l’1 d’octubre “no se celebrarà ni a les 48 hores passarà absolutament res”.

“La Generalitat pot passar-se ara 30 dies explicant la llei del referèndum o la de transitorietat jurídica i pot dir que en 48 hores pot declarar la independència, però una cosa està clara: que l’Estat ha demostrat que en té prou amb 24 hores per recórrer aquestes lleis i obtenir la seva paralització”

Sáenz de Santamaría ha instat el govern de la Generalitat a deixar de “sembrar divisió” entre els catalans. A més, ha acusat els membres de l’executiu de Carles Puigdemont de dedicar-se a “entretenir el personal” perquè fa anuncis “d’un referèndum que no s’atreveixen a signar i, a més, no saben com l’organitzaran”.

“Fer un esborrany d’una llei és relativament fàcil. N’hi ha prou amb quatre folis. I és molt més senzill si no es tenen inconvenients a l’hora de saltar-se la Constitució, manipular el dret internacional o inventar-se una jurisprudència que no existeix”

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari